Home / България / Рилските езера една планинска разходка

Рилските езера една планинска разходка

Рилските езера една планинска разходка.

Заедно с колегите направихме една приятна разходка до рилските езера средата на май месец, едно страхотно приживяване изпълнено с много хубави емоции.

Един прекрасен ден ни озъри прекрасната идея да отидем до

Рилските езера, една планинска разходка

сред природата и чистият въздух на Рила планина. Събрахме багажа, направихме снадвичи и в 7 часа тръгнахме към Рила планина. Поради силният вятър се наложи да изчакаме пускането на лифта, беше прекалено кално за изкачване. След 10 – 15 мин, чакане пуснаха лифта и се изкачихме благополучно до хижа Рилски езера, от където поехме нашият поход:

Рилските езера една планинска разходка

 

През цялото време духаше много неприятен вятър но това не ни попречи да постигнем нашата цел, и разбира се по никакъв начин не ни развали настроението. Не си взех гети, голяма грешка не съобразих, че сме май месец, началото на лятото, всичко се топи и по едно време усетих как краката ми плуват във вода. Спускането мина доста бързо, къде с крака къде по задни части но стигнахме благополучно, като нямах търпение да стигнем колата за да сменя обувките, краката ми вече плуваха. В хижата хапнахме по една боб чорба (нямаше шкембе за мое съжаление), лифта и отново в колата към София.

Планинска екипировка.

About panev

Check Also

Хотел Балкан – Плевен

Като цяло не е чак толкова зле единственият недостатък, който не успях да преглътна е …