Home / FreeBSD / Eragon е пачнат :)

Eragon е пачнат :)

Проверете да ли сте запушили дупката на OpenSSL 😉
http://filippo.io/Heartbleed/#eragon.smrad.eu:443

About panev

Check Also

FreeBSD 11 на Raspberry Pi 2?

FreeBSD 11 на Raspberry Pi 2?

FreeBSD 11 на Raspberry Pi 2 – как ? Можете лесно да инсталирате FreeBSD 10 …